Zorgt domestipet ook voor andere huisdieren dan honden en katten?

Uiteraard! Ik zorg voor al uw kleine huisdieren. Van katten, honden, kippen tot knaagdieren, vogels en geitjes.  

  

Ik ben het baasje van 15 katten, 5 honden, 5 kippen en 3 konijnen. Wat nu? 

In dit geval bekijk ik graag samen met u wat u verwacht van een bezoek. Ook de prijs is in dit geval onderling overeen te komen. Een groot aantal dieren vormt in elk geval geen probleem voor mij. Neem gerust contact op om meer te weten.  

 

Ik wil graag weten wie er voor mijn dier gaat zorgen vooraleer ik over ga tot een reservatie.

Dat begrijp ik volkomen. Vertrouwen is heel belangrijk voor domestipet. Daarom kom ik graag bij u thuis langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op dat moment kan ik ook kennismaken met u zelf en uw huisdieren. U beslist nadien zelf of u overgaat tot een reservatie of niet. 

Een kennismakingsgesprek is ook het moment waarop u mij kan tonen waar wat ligt en op welke zaken we moeten letten.

Neem zeker een kijkje op de facebookpagina voor wat sfeerbeelden van bezoekjes bij andere klanten. Of lees hier wat meer over mij. 

 

Ik ben overtuigd dat domestipet goed voor mijn dier zal zorgen. Wat is de volgende stap om over te gaan tot een reservatie?

U belt mij via 0487 90 58 74, stuurt mij een mailtje via info@domestipet.be of u stuurt een bericht via het contactformulier met de datums waarop u wenst dat ik op uw huisdier kom passen of de datums waarop ik uw honden dien uit te laten.  

 

Wanneer moet ik dan mijn sleutel aan jullie bezorgen?

Ik kom graag een week voorafgaand aan het bezoek, of op een ander overeengekomen moment, langs bij u thuis om de laatste details te bespreken. Op dat moment kan u mij uw sleutel overhandigen. 

 

Moet ik bij een bezoek voer voorzien voor mijn huisdier of nemen jullie zelf voer mee?

Bij voorkeur voorziet u eigen voer voor uw huisdier. Uw huisdier is gewend aan zijn eigen voer. Verandering van voer in combinatie met uw afwezigheid, zou bovendien een té grote verandering zijn voor uw dier.

Stel dat het eten van uw huisdier op raakt tijdens uw afwezigheid, dan koop ik uiteraard voer bij. Dat reken ik achteraf natuurlijk wel aan op de factuur. 

 

Wat als een medewerker van domestipet toch iets beschadigd in mijn woning?

Domestipet is een verzekerde onderneming. Indien ik schade berokken in uw woning, dan wordt deze gedekt door de verzekering.
Ik stel uiteraard alles in het werk om schade te vermijden! 

 

Hoe blijf ik tijdens mijn afwezigheid op de hoogte van hoe het mijn huisdier(en) gaat?

U kan voor uw vertrek aangeven of u graag op de hoogte wil blijven van de stand van zaken tijdens uw afwezigheid. Ik hou u op de hoogte via sms, mail, Facebook, WhatsApp, ...

 


Is uw vraag niet volledig beantwoord of heeft u een andere vraag? Neem dan zeker contact op!